» Exemple de bune practici


Scopul acestei secţiuni este de a vă furniza informaţii privind exemple de proiecte de succes din Uniunea Europeană, care să vă poată ajuta la elaborarea, managementul şi evaluarea unui proiect tip FSE în România.

POS DRU va finanţa proiecte tip FSE, iar multe dintre acestea vor derula activităţi asemănătoare şi vor viza acelaşi grup ţintă. Sperăm ca prin furnizarea de exemple de lecţii învăţate din proiecte tip FSE din State Membre ale Uniunii Europene, cu o experienţă bogată în acest domeniu, să vă stimulăm interesul pentru a promova proiecte de succes.


Exemple de bune practici 

            FORTA DE MUNCA SPECIALIZATA :

 

  1. COMOD - Adaptabilitate în sectorul servicii prin dezvoltarea competenţelor în utilizarea noilor tehnologii in conditii de securitate si siguranta la locul de munca. 
  2. Flexibilitate si performanta prin management.

    NOI CAI SPRE UN LOC DE MUNCA:

  1. MĂSURI ACTIVE ÎN VEDEREA CREŞTERII ŞANSELOR DE INSERŢIE PE PIAŢA MUNCII A PERSOANELOR NEOCUPATE.
  2. CONSTRUCT - Facilitarea integrarii pe piata muncii pentru somerii din Oltenia prin cursuri de perfectionare in domeniul constructiilor.
  3. CALISIG - Calificare pentru o slujbă mai sigură.

» Newsletter


» Cereri de propuneri de proiecte active


» Inscriere in baza de date FSE

Potentialii promotori de proiecte, care doresc sa obtina finantare prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, sunt invitati sa completeze datele on-line.

» Formular On-line